Bananenbrood:

Ingrediënten:

– 3 rijpe bananen
– 150 gram amandelmeel
– 1,5 theelepel bakpoeder
– 3 eieren
– snuf zout
– 2 eetlepels honing of agavesiroop
– 1 hand noten: maakt niet uit welke
– snuf kaneel
– olie om in te vetten

Bereidingswijze:

– Verwarm de oven voor op 170 graden.

– Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en meng alles in enkele seconden tot een glad beslag.
– Vet een cakevorm in (met kokosolie of roomboter)
– Giet het mengsel in de vorm.
– Zet de cakevorm in de oven en bak het bananabread in 55 minuten gaar.
– Haal het bananenbrood vervolgens uit de oven, laat het iets afkoelen en snijdt het daarna in plakken. (Ideaal om in te vriezen).

Geniet ervan!

 

[/col]
[/row] [/section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *