Met dit super eenvoudige recept maak je 4 eierkoeken en deze zijn hoofdzakelijk gemaakt van amandelmeel en eieren. De citroenrasp geeft er een frisse smaak (finishing touch) aan en de honing zorgt voor de nodige zoetigheid.
Maaltijdtussendoortjes
Porties                 4 stuks
Bereidings Tijd    10 minuten
Bak Tijd               12 minuten
 
Ingrediënten
  • 100 gram amandelmeel
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1 el honing
  • 2 eieren
  • 1/2 citroen rasp

 

Instructies
Doe de eieren, honing en citroenrasp in een kom en mix met een mixer tot een luchtige massa.
Meng in een andere kom de amandelmeel met het bakpoeder.
Schep de droge ingrediënten voorzichtig door de eiermassa en schep langzaam om tot je geen droge delen meer ziet. Doe dit niet te hard, het beslag moet lekker luchtig blijven!
Bedek een bakplaat met bakpapier en maak daar vier koeken op (hompjes beslag).
Bak de koeken 12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *